Известие

Collapse
No announcement yet.

Кожа за Алфа Ромео 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кожа за Алфа Ромео 147

Здравейте колеги, трябва ми едно парче кожа за подлакатник,бежов цвят.
    Въпроса ми е такъв от каде мога да взема такава кожа(регион Враца) или в интернет или ако някой от форума има в повече ?: )
    Attached Files
    Last edited by tdy; d.m.y г., 19:02.
    Alfa 147 1.6 105hp
    Gas Injection System

Колега без мостра от самия ти салон,няма как да оцелиш същия цвят?
    Успех все пак.
    156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
    KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
    Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
    Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Първоначално публикувано от barash Покажи съобщение
      Колега без мостра от самия ти салон,няма как да оцелиш същия цвят?
      Успех все пак.
      То няма ли някакъв номер или цвят на кожата на Алфа Ромео
      Alfa 147 1.6 105hp
      Gas Injection System

Comment

Има - по номер на рамата в представителство на алфа ромео ще ти кажат номер и цвят на кожата. Друг е въпроса откъде ще намериш такава кожа...

Comment

когато разбереш каква точно е кожата ти можеш да я потърсиш в разни фирми които се занимават с тапициране на мебели или такива които правят мебели ... аз от такова място си купих кожата а другия вариант е да купиш черна кожа и да си претапицираш целия подлакътник ( стига да ти хареса как стои ) Успех
          sigpic
          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
          Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Само да не те разочаровам, но аз лично тръгнах да си тапицирам корите на вратите...Салона ми е кожен и е точно такъв цвят, който търсиш...Ами в София обиколих няколко прехвалени в редица форуми "тапицери" и точно същия цвят кожа НЯМАТ!!! Или ще е леко по-светла или леко по-тъмна В крайна сметка се отказах от тапицирането...
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
              Само да не те разочаровам, но аз лично тръгнах да си тапицирам корите на вратите...Салона ми е кожен и е точно такъв цвят, който търсиш...Ами в София обиколих няколко прехвалени в редица форуми "тапицери" и точно същия цвят кожа НЯМАТ!!! Или ще е леко по-светла или леко по-тъмна В крайна сметка се отказах от тапицирането...
              Това е сигурно заради времето - явно кожата е потъмняла или посветляла.
              Моята лично е бежова, не жълта и наскоро си поръчвах диван и видях абсолютно същият цвят, но все пак колата ми е на около 3 год. и сигурно още не е сменила цвета.
              Проверете при мебелисти - имат по-голям избор.
              sigpic

Comment

Аз го дадох на тапицер в Монтана, ма и той така вика има по-тъмна и по-светла същата няма : )
                Alfa 147 1.6 105hp
                Gas Injection System

Comment

Working...
                X